LUONTAISHOITAJA

Marias Hälsonycklar

Annamme sinulle terveysavaimen, joka stimuloi kehon omia itsesääntelyresursseja.

MITEN HOITO TOIMII?

Hoidon tarkoituksena on edistää kehon itsekorjaavaa voimaa.

Käymme yhdessä läpi sairautesi ja vaivasi selvittääksesi, miten oireesi vaikuttavat SINUUN. Hoito räätälöidään siis yksilöllisesti SINULLE.

KENELLE HOMEOPATIA SOPII?

Homeopatia on luonnollinen hoitomuoto, joka näkee ihmisen kokonaisuutena. Homeopatia sopii kaiken ikäisille. Luonnollisen lääkityksen tarkoituksena on palauttaa kehon toimintojen tasapaino.

Esimerkiksi; Asiakkaalla voi olla energiahäiriöitä munuaisissa, mikä voi aiheuttaa erilaisia oireita, kuten: migreenin, reuman, ekseeman, tinnituksen.

Huolimatta siitä, että munuaiset ovat biokemiallisesti ehjiä. Monet näiden asiakkaiden sairauksista luokitellaan perinteisessä terveydenhuollossa psykosomaattisiksi.

Homeopatia on ikivanha lääketieteen taide, jossa otetaan huomioon koko henkilö samanlaisten parannuskeinojen mukaisesti (Similia Similibus Curentur).

MIKÄ ON BIORESONANSSI?
Bioresonanssi on biofysikaalinen tapa hoitaa asiakkaita. Kuten akupunktio ja homeopatia, se on täydentävän lääketieteen muoto ja on hyödyllinen täydentämään perinteistä lääketiedettä.

MITEN HOITO TOIMII?
Bioresonanssi on yksilöllisesti säätelevä ja tasapainottava hoitomenetelmä, joka käyttää taajuuksia ja aineista ja potilaalta saatuja tietoja.
Bioresonanssi on menetelmä, jota käytetään pääasiassa allergisiin ongelmiin. Se alkaa yleensä kyvyttömyydellä sulattaa yhtä tai useampaa perusallergeenia: maitoa, vehnää, munia ja soijaa. Ongelmat voivat johtua ruoansulatukseen tarvittavien entsyymien puutteesta, heikentyneestä suolistofloorasta tai muusta immuunijärjestelmän heikkoudesta.

Vaihe 1: Bioenergeettinen testi.
Vaihe 2: Selvitys asiakkaan epämukavuuden syy.
Vaihe 3: Hoitosuunnitelma tehdään.

KENELLE BIORESONANSSI SOVELTUU?
Bioresonanssi sopii sekä lapsille että aikuisille. Se on täysin kivuton hoito eikä aiheuta sivuvaikutuksia.

Luontaishoitaja

Tukeminen
Vahvistaminen
tasapainottaminen

Marian terveysavaimet ovat osa Kaitsor Hubia, joka sijaitsee Pohjanmaalla. Täällä voit vierailla Marian harmonisessa vastaanotossa ja saada kehosi tasapainoon erilaisilla luonnollisilla hoitomenetelmillä. Tukeminen, vahvistaminen ja tasapainottaminen ovat avainsanoja, joidenko eteen niin Maria työskentelee. Hän antaa asiakkailleen yksilölliset hoito suunnitelmat, sekä homeopatiaa, bioresonanssia, hengitysharjoituksia, oikeaa ruokavaliota ja neuvoja terveellisempiin elämäntapoihin. Kaikki kulkee käsi kädessä, jotta keho parantaisi itse itsensä ja löytää omat ”avaimet” hyvinvointiin ja tasapainoon.

LÖYDETÄÄN KEHOSI TASAPAINO

Maria ei tee diagnooseja, mutta mittaa kuormituksia, jotka heikentävät kehon paranemista. Yhdessä kehitämme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Parhaan tuloksen saamiseksi siihen liittyy usein useiden eri hoitomenetelmien yhdistelmä. Löytääksesi juuri sinulle oikean tasapainon.

Maria Wester

Tapaa Maria

Maria Wester on luontaishoitaja ja johtaa Marian Terveysavaimia. Olen 20 vuoden ajan opiskellut määrätietoisesti jatkuvasti hankkiakseni monipuolisen ja vankan tiedon kehon kyvystä parantaa itseään.
Käyttämäni menetelmät ja hoidot perustuvat kehon omiin itsesääntelyresursseihin. Näitä stimuloidaan erilaisten terveysavainten avulla, jotka on mukautettu yksilöllisiin lähtökohtiisi ja tarpeisiisi.

PERHEEN KOTIAPTEEKKI

Homeopatia paketti

Homeopaattinen kotiapteekki

Nyt voit ostaa suoraan Marian Terveysavaimesta oman kotiapteekkisi – ENSIAPUPAKKAUS – Homeopaattinen perheapteekki perheelle, jossa on 20 erilaista homeopaattista lääkettä esimerkiksi vilustumiseen, onnettomuuksiin, hyönteisten puremiin, allergisiin reaktioihin ja niin edelleen. Pakkaus sisältää kuvauksen keinoista ja niiden käytöstä. Kotelo on valmistettu aidosta nahasta.

HINTA: 145 € / pkt + postimaksu

Vuokraus

Kaitsor Hubissa voit vuokrata konferenssi- ja kokoustilaa tapaamisillesi.
Toimisto- tai hoitotilat yrityksellesi.
Mahdollisuuksia on monia, ota yhteyttä, niin löydämme yrityksellesi sopivan ratkaisun.