FRISKVÅRDARE

Marias Hälsonycklar

Vi ger dig hälsonyckeln som stimulerar kroppens egna självreglerande resurser.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Behandlingen går ut på att stimulera kroppens självläkande krafter.

Tillsammans går vi grundligt genom dina besvär och åkommor för att få reda på hur DU påverkas av DINA symptom. Behandlingen är således individuellt anpassad för DIG.

FÖR VEM PASSAR HOMEOPATI?
Homeopati är en naturlig vårdform som ser människan som helhet. Homeopati passar alla åldrar. Den naturmedicinska behandlingen syftar till att återställa balansen i kroppsfunktionerna.

Som exempel; En klient kan ha energetisk störning i njurarna, vilket kan resultera i diverse symptom bl.a: migrän, reuma, eksem, tinnitus

Trots det att njurarna är biokemiskt intakta. Många av dessa klienters sjukdomar blir klassade som psykosomatiska i den traditionella sjukvården.

Homeopati är en gammal läkekonst, som tar hänsyn till hela människan enligt liknande botar liknande principen (Similia Similibus Curentur).

VAD ÄR BIORESONANS?
Bioresonans är en biofysisk metod för att behandla klienter. Liksom akupunktur och homeopati är det en form av komplementär medicin och är användbar för att komplettera konventionell medicin.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Bioresonans är en individuellt reglerande och balanserande behandlingsmetod som använder frekvenser och information från ämnen och från patienten. 
Bioresonans är en metod som framför allt används när det gäller allergiska besvär. Det börjar oftast med en oförmåga att smälta någon eller några av basallergenerna: mjölk, vete, ägg och soja. Besvären kan bero på brist på enzymer som behövs för matsmältningen, försämrad tarmflora eller annan svaghet i immunförsvaret.

Steg 1: Bioenergetisk test.
Steg 2: Fastställande av vad det är som orsakar klientens besvär.
Steg 3: En behandlingsplan görs.

FÖR VEM PASSAR BIORESONANS?
Bioresonans passar både barn och vuxna. Det är en helt smärtfri behandling och orsakar inga biverkningar.

Friskvårdare

StödJa
stärka
stabilisera

Marias Hälsonycklar är en del av Kaitsor Hub som är belägen i Österbotten, Finland. Här kan du besöka hennes harmoniska mottagning och få din kropp i balans med olika naturliga behandlings metoder. Stödja, Stärka, Stabilisera är ledord som Maria jobbar utifrån. Hon ger sina klienter en personlig behandlingsplan. Samt en kombination av homeopati, bioresonans, andningsövningar, rätt kost samt rådgivning gällande hälsosammare levnadsvanor. Allt går hand i hand för att kroppen ska läka sig själv och hitta sina egna ” nycklar” till välbefinnande och balans.

Kroppen i balans

Maria gör inga diagnoser, utan mäter belastningar som försvagar kroppens läkning. Tillsammans tar vi fram en individuell behandlingsplan för dig. För att få bästa resultat innebär det ofta en kombination av flera olika behandlingsmetoder. För att hitta rätt balans för just dig.

Maria Wester

Möt maria

Maria Wester är friskvårdare och driver Marias Hälsonycklar.  Jag har under 20 års tid målmedvetet utbildat mig kontinuerligt för att få en mångsidig och gedigen kunskap om kroppens förmåga till självläkning. 
De metoder och behandlingar jag använder utgår från kroppens egna självreglerande resurser. Dessa stimuleras med hjälp av olika hälsonycklar som anpassas till dina individuella utgångslägen och behov.

Familjens Hemapotek

Homeopatkit

homeopatkit

Nu kan du köpa direkt från Marias Hälsonycklar ditt eget hemapotek – FIRST AID KIT – Homeopatiskt hemapotek för familjen, med 20 stycken olika homeopatmedel mot förkylning, olyckor, insektsbett, allergiska besvär med mera. I kittet medföljer en beskrivning över medlen och hur du kan använda dem. Etuiet är gjord av äkta läder. 
PRIS: 145 € / kit + postavgifter

Uthyrning

På Kaitsor hub kan du hyra konferens- och mötesutrymme för era möten.
Kontors eller behandlingsutrymmen för din verksamhet.
Möjligheterna är många, kontakta oss så hittar vi en lösning som passar ditt företag.